24. mar, 2017

Moldova - Sunstroke Project - Hey Mamma

En liten trend i år er deltagere som har deltatt før og de tre gutta fra Moldova gjorde furore på scenen i Telenor Arena i 2010 da de fremførte låten «Run Away» sammen med Olia Tira. Så mye furore gjorde de at til tross for en heller skuffende 22.plass i finalen fikk de tre uker på VG-lista med 7.plass som beste plassering.
Moldova har ikke for vane å gjøre det bra i Eurovision, sin beste plassering fikk de i debutåret som faktisk var i forrige finale arrangert i Kiev med gruppen Zdob şi Zdub, som hadde med seg bestemor på tromme på scenen. Dog, tviler jeg vel på at årets deltagere tar med seg kvinner på scenen som kan skryte på seg veldig mye livserfaring. Skal man tro forhåndsvideoen og opptredenen i den moldovske finalen er de mer i gifte-seg-alderen.
Årets låt er en spretten sak av beste slag av typen glad sommerpop-sang. Det kommer til å skape liv i salen, men om den skaper like mye liv blant de som klikker på stemmeknappen er jeg mer skeptisk til. Slike låter bruker vanligvis å være sjanseløse resultatmessig.
Terningkast 4