1. mai, 2017

Andre del av dag 2 sine øvelser

Tsjekkia

En av mine favoritter på forhånd, men dessverre denne listen falt Martina ut av nå. Dette ble uinspirert fremført og hun klarer ikke å formidle stemningen i låten og det er veldig synd. En buksedrakt i gull-lame gjør ikke det hele noe bedre visuelt heller. Hun tar seg litt opp når hun fremfører låtene flere ganger.

Kypros

At musikken importeres fra Sverige betyr ikke alltid kvalitet. Dette tror jeg er fra restlageret til den svenske komponisten, dog var det noe som vår kypriotiske venn fant ut var bra nok for han. Når Hovig ikke enda har lært seg dansetrinnene og sliter med å holde balansen når han skal fryse bevegelsene sine blir dette litt ufrivillig komisk. Dog tar ting seg opp etter flere gjennomkjøringer.

Armenia

Her hadde jeg vel i grunn trodd at det skulle bli ett mye større show, men i forhold til forhånds-videoen har Artsvik tatt ting veldig mye ned. Det er mulig hele showet vil sitte bedre straks kameraføringen er bedre, nå var det litt rotete. Nå er det jo en gang dette øvinger er til for og straks alt dette sitter vil låten også vokse skulle jeg tro. Men, hadde fortsatt ventet meg noe mere eksepsjonelt fra dette landet.