31. des, 2017

Godt Nytt Grand Prix-år

Ved avslutningen av et år er det naturlig å oppsummere litt.

2017 var i grunn et godt år. Det startet bra med en norsk finale med mange gode låter og rett låt som vant. Og sjelden har vi vel sendt to stykker mer dedikert til å yte sitt beste for konge og fedreland i denne europeiske konkurransen.

Vel fremme i Kiev gjorde de sakene sine veldig bra og 10-plassen de fikk er det all grunn til å være veldig fornøyd, så tusen takk JOWST.

Men, enda mer fornøyd er jeg med vinneren. Det er ikke plagsomt ofte at min favoritt vinner, men i år skjedde det altså. Og det såpass overlegent at vi aldre har sett maken. At de to andre plassene på seierspallen også ble besatt av land som aldri har vært der før gjorde ikke gleden mindre.

Siden seieren i Kiev har Salvador hatt ett turbulent liv, dessverre mest helsemessig sett. Hele høsten har han ventet på et nytt hjerte og like før jul fikk han endelig et nytt ett. Og ryktene sier at denne transplantasjonen ser ut til å være vellykket. La oss håpe han blir i så bra form at han kan opptre under den internasjonale finalen førstkommende mai.

Uansett, takk til Salvador for at du og søsteren din gav oss årets vinnerlåt og til sist, takk til alle som har lest bloggen min i år. Håper 2018 blir ett flott år for alle sammen.