10. jan, 2018

Trond Giske måtte gå eller var det slik at han trakk seg før han måtte gå. Jeg hilste faktisk på han i 2009 de vi begge var med på en TV-debatt etter at Norge hadde vunnet den internasjonale finalen. Nok om det, jeg skulle snakke om å gå jeg.

Irland hadde sin debut i Eurovision i 1965 med «Walking The Streets In the Rain». Fin sang av Butch Moore det. Han endte på en 6.plass og siden gikk det jo veldig bra for dette landet. Og ennå ligger dette landet på toppen av listen over hvilke land som har vunnet mest takket være 90-tallet som var helt galematias resultmessig for dem.

En nordmann som gikk på en måte var Jostein Hasselgård i 2003. «I’m Not Afraid To Move On» kan jo sees på som en oppfordring til å gå en tur. Og han gikk helt opp til en passe overraskende overaskende 4.plass på resultatlisten.

En som sikkert måtte gå seg en tur rett etter sin deltagelse i den internasjonale finalen for å roe ned må være britiske Scott Fitzgerald. Kun med ett surt lite poeng tapte han 1988-finalen mot Celine Dion. Og da passer det i grunn at sangen hans het «Go».