3. mar, 2018

Tom Hugo - I Like I Like I Like

Snakk om å endre stil, fra en sart norskspråklig ballade forrige gang han deltok til skikkelig partymusikk det formelig spruter av.

Siden forrige gang har han forsvunnet litt på radaren kan man si, men han har skaffet ett levebrød som komponist for når du lager suksessrike låter til artister i Japan og Kina kan jo salgstallene blir store også.

Men, nå følte han tydeligvis at det var på tide å steppe frem i det norske rampelyset igjen, det sies at MGP-låten hans syntes han var så god at han simpelthen ville ha den selv og ikke gi den til noe andre.

Hvor smart det valget var vil vi snart finne ut av, denne gangen er det ikke noe del-finaler han kan ryke ut i, han er allerede i finalen.

Som sagt en låt det spruter av, masse deilige rytmer og han har allerede lovd flott show på scenen med mye dans og moves som det heter nå til dags.

Festlig låt til tross, her sliter jeg litt til å la meg fenge hele låten ut og har vel ikke all verdens tro på at dette vil nå en gullfinale, men jeg tar gjerne feil.