4. mai, 2018

De fire siste i semifinale 1

Armenia
Nok er sterk fremføring fra vår armenske venn. Her oser det også av maskulin styrke, men mulig det blir litt for røft og utilgjengelig for mange siden han synger på armensk. Jeg derimot blir berørt av denne overdosen av melankoli.

Sveits
Damen med mest attitude i første semifinale kommer fra dette landet. Dette er tøffe saker og hun innehar den vokale styrken som trengs for en låt som dette. Hvorvidt hun klarer å sexy-åle seg til en finale sammen med broren sin er en annen sak. Låten er ikke at det mest originale slaget.

Irland
Attitude er noe man kan ha må mange måter. Tøffheten til å være seg selv og elske den man vil er attitude i massevis det. Dette er en nydelig låt, vakkert og trygt fremført og jeg får en deilig følelse inne i meg av denne. Håper resten av Europa faller for dette også.

Kypros
Denne semifinalen avsluttes med ett stort pang og denne eksplosjonen av en artist fra denne Middelhavsøya formelig strutter av energi og action. Her vrikkes det mye og her kastes det på hodet så mye at man nesten kan frykte nakkesleng på de involverte. Dette er kule greier.