29. apr, 2022

Norge - ja takk, eller?

Som vanlig avsluttes denne serien med vårt eget bidrag, to stykk karer som skjuler seg bak maskene i duoen Subwoolfer.

Hvorvidt de noen gang vil avsløre sitt «sanne» jeg fremstår å se, det som er klart er at de går inn for denne oppgaven 100%.

Da har vært på det meste av forhånds-show og de hadde til og med en ferdig musikk-video allerede før den norske finalen.

Med andre ord snakker vi om noen som var veldig klar for å vinne norsk finale og få fatt i det potensialet det er å være med i den internasjonale finalen.

Heldigvis for dem har de ett plateselskap som bakker dem opp så gudene vet hva de kan finne på vel fremme i Torino.

Der har de første øvelse 1.mai og andre øvelse 5.mai før de har jury-finalen 9.mai og skal kjempe om finaleplass 10.mai.

Når det gjelder vår sjanse for å kvalifisere oss er oddsen såpass bra at hvis du satser 100 kroner på det er den beste tilbakebetalingen du kan få hvis dette går inn simple 106 kroner.

Vi bør dermed forvente å ha ganske så lave skuldre når avgjørelsen skal falle på første semifinale, men vi skal nå la øvelsene gå sin gang før vi lar skuldrene være lave sånn 100% sikkert.

Det begynner vel å bli en stund siden vi nordmenn stilte med en skikkelig gladlåt, en sånn låt som bare har ett budskap hvis man absolutt ønsker at den skal ha det.

Tja, hvis jeg skal ta skikkelig av her har vi vel egentlig ikke gjort det med min definisjon av gladlåt siden det herrens år 1985.

Så får vi se om Europa lar seg swinge like mye i år som den gang da.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden