6. jul, 2022

Hvorfor kom Tyskland på 25.plass i ESC-2022?

I år var det mange som tippet at akkurat Tyskland skulle ende sist og de, inkludert meg selv, fikk rett.

Helt siden den greia med at de største bidragsyterne økonomisk til dette sirkuset begynte å har en god del av disse landene med denne fordelen slitt med å få gode plasseringer.

Fordelen med å ha fått vist frem hele låten og fremføringen sin i en semifinale har virket overveldende.

I år ble det slik at tre av de store endte høyt opp, mens de to siste endte helt nederst.

Nå skal Malik Harris ha det at akkurat han som tidligere nevnt var spådd å havne nede i bunn-slammet resultatmessig sett.

Og dette har faktisk blitt regelen og ikke unntaket for dette landet, de 7 siste gangene de har deltatt har plasseringen blitt 25.plass eller verre med 4.plassen i 2018 som ett hederlig unntak.

Hva var da feil med låten "Rockstars" da kan man jo lurer på og jeg sliter litt med å finne ett veldig godt svar på det.

For det er ikke slik at de sender umoderne låter, men det er kanskje mer at låtene de sender er særdeles radio-vennlig og kanskje ikke så veldig TV-vennlig.

Akkurat det siste kan man kanskje ikke si om fjorårets låt, men årets låt var definitivt det.

En gutt i grå mørke klær på en stort sett grå og mørk scene, man kan jo lure på om de satset på å gjøre det dårlig.

Sleng inn en fremføring som virker mer påtatt intensiv enn skikkelig intensiv og en vokal som bare var på det OK nivået.

Og hvorfor rotet han rundt på scenen blant alle disse instrumentene, han virket litt forlatt og ensom, hadde kanskje hjulpet med noen på scenen sammen med ham.

Hvis denne låten skulle få poeng hadde jeg forventet at det var juryen som skulle være bittelitt rause, men i stedet knep de igjen og gav null poeng.

De stakkarslige 6 poengene denne låten kom likt fordelt fra to naboland Østerrike og Sveits, samt at folket i Estland forbarmet seg litt over denne låten.

Tror vel at våre tyske venner bør prøve å få med seg noen av sine store og erfarne artister hvis de ikke skal forbli i det resultatmessige bunn-slammet i denne konkurransen.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden