1. mai, 2017

Dag 2 de første låtene

Hellas

Starten på dag 2 og makan til sur sang er det en stund siden vi har hørt. Stakkars Demy sliter reelt med å treffe notene når hun liksom skal ta av. Og hvem stiller med beige/hudfarget kjole når det liksom skal være fest. To kjekke mannlige dansere prøver å redde stumpene uten helt å klare det. Her må noe tre støttende til med seriøst mange vokal-øvelser.

Polen

Kasia har full kontroll på det vokale, men makan til uinspirert fremføring skal man lete lenge etter. Som en sur isprinsesse blir dette i grunn bare trist å se på og hva enn budskapet skal være i denne låten så vil trolig ikke de som ser dette få det med seg da de antagelig har tissepause. Synd, for låten er egentlig bra den. Dog skal det sies at innlevelses-nivået ble hevet ettersom hun øvde. Tissepausen herved avlyst, ta den heller når Hellas synger.

Moldova

Ikke uventet blir det partystemning nå, men mulig det er litt tidlig på dagen, det mangler litt energi og sjarme i denne fremføringen. Det blir litt tamt og kjedelig når gutta ikke skrur på energien skikkelig. Tror muligens de trenger publikum i salen for å at dette skal ta av helt. Dette blir uansett en hit på dansegulvet og som forventet så har de med seg tre pene damer som korister og med-dansende.

Island

Dagens nordiske bidrag og dessverre skaper dette ikke den store stemningen her er jeg redd. Stort sett prikkfritt vokalt, nok er gang er det isprinsesse som er temaet kostyme-messig, men visuelt er dette veldig rotete. Mørkt og lite innbydende tror jeg man kanskje kan si. Synd, for denne sangen har potensiale mener nå jeg da.