2. mai, 2017

Så starter vi dag tre

Serbia

Mens Sverige var en perfekt start-låt i semifinale 1 er jeg redd Tijana fra Serbia ikke er ett like godt valg. Dette blir veldig masete og det tar altfor lang tid før låten kommer skikkelig i gang og når den endelig gjør det så er det ikke i grunn så mye å skrive hjem om. Det er mulig dette blir bedre når hun får noen flere øvinger gjennomført. Noe som skjer også, det sitter ganske så bra til slutt.

Østerrike

Endelig noen som har forstått det. Her har man en enkel låt og så klarer man å gjøre maksimalt ut av låten og fremføringen. Visuelt er dette noen av det beste jeg har sett på mange år. Og når Nathan har så mange tonn av sjarme at det antagelig gav han overvekt på flyet hit skader heller ikke. Og vokalt har han full kontroll. Det blir månelyst om denne ikke kvalifiserer seg.

Makedonia

En ting er å synge om å danse alene, men å faktisk gjøre det på scenen er en heller dårlig ide etter min mening. Stakkars Jana fra Makedonia blir veldig borte på den store scenen og det showet hun har tenkt å fremføre minner mere om en avdanka stripperske som prøver seg som artist. Heldigvis så kan Jana synge og det er vel det eneste som redder denne sangen fra total katastrofe.

Malta

Dagens første ballade og av det totalt kjedelige og intetsigende slaget. Og uansett hvor mye Claudia fra Malta slår ut med armene så blir dessverre ikke låten større og bedre av den grunn. Dette er håpløst gammeldags og selv om hun har kontroll på det vokale så skriker det tissepause av det. Og de som planlegger det, dere går ikke glipp av noe som helst med mindre dere elsker Disney-ballader.