3. mai, 2017

Del 1 av dag fire

San Marino

Denne miniputt-staten kaster seg på disko-kjøret i år. Og når de bare får noen gjennomkjøringer er det mulig at klarer å få til den samme gode stemningen i låten i fremføringen på scenen. Den manglet nemlig i den første gjennomkjøringen. Dette er en glad-låt jeg så absolutt kan leve med, er vel dog ikke like sikker om resten av Europa kjøper dette.

Kroatia

Har har vi altså kroatiske Jacques som for sikkerhets skyld synger begge stemmene i en duett. Passe schizofrent vil mange si og det tror jeg mange vil være enig i. Han poserer i stadig nye vinkler for at de to stemmene han skal synge "liksom" skal være to forskjellige personer som synger. Det skriker jo etter å gå galt etter en stund og det gjør det vel også delvis. Det blir til tider ufrivillig morsomt og tviler vel på at han får så mange nye venner etter dette.

Norge

Alltid spennende når Norge skal øve og jeg må vel si jeg er nogenlunde fornøyd etter JOWST sin første øvelse. Det vi fikk se og høre var i grunn ganske likt den opptredenen de hadde i norsk finale. Jeg er ikke skuffet, men heller ikke overveldet. Vet ikke i grunn hva jeg hadde forventet meg skulle bli bedre, men har vel en følelse at kanskje denne opptredenen ikke helt har fått det løftet fra norsk finale vi vanligvis har fått andre år.

Sveits

Gult er kult er åpenbart årets motto fra våre sveitsiske venner i gruppen Timebelle. Jeg kan i grunn like låten og når vokalisten som stiller i årets guleste og muligens også største kjole klarer å få litt mere innlevelse i fremføringen så kan dette så absolutt bli til å leve med. Men, jeg er redd for at noen er dette tissepause-materiell.