4. mai, 2017

Vi starter dag 5

Sverige

Selv om hele fremføringen er glatt som glidemiddel og jeg synes at Robin mangler litt i sjarme-avdelingen er dette så profesjonelt fremført at det ikke er noen annen utvei at dette må gå rett til finalen. Alt annet vil være at en meget stor overraskelse. Men, jeg lar meg ikke sjarmere av dette for å si det sånn.

Georgia

Når Tamara tar på seg en flott knallrød kjole og virkelig drar på så ble denne balladen virkelig faktisk noe å snakke om. Hun leverer veldig bra vokalt, har enda noen hakk til hun kan skru opp innlevelsen i låten, men får hun det til kan dette faktisk ta henne helt til finalen mot book-makernes odds.

Albania

Lekker isprinsesse-kjole til tross og ett sjarmerende glippe mellom fortennene så blir det veldig mye skrik og ulidelig lite ull i denne låten Lindita fremfører. Når hun også til tider har vokale problemer i en låt som krever masse på det vokale området blir dette etterhvert ganske så slitsomt å høre på i lengden. Undre skal skje om dette blir finaleplass.

Australia

I noe som ligner fælt på en skimrende grå lagerfrakk går og går Isaiah rundt på en plattform og kommer i grunn ingen vei med denne låten. Vokalt er han veldig stødig, men det er ganske så stor mangel på innlevelse og han så vel knapt nok inn i kamera en gang. Er finaleplassen kanskje i fare, jeg ser ikke bort fra det. Han ble dog mye mere kamera-vennlig ved andre gjennomkjøring.

Belgia

Nok en isprinsesse kostyme-messig, men denne gangen er nesten hele akten isbelagt. Både vokalt og fremførings-messig er det mye å ta fatt i, i noen av nærbildene fremstår hun som nærmest vettskremt og i det hele skriker hele fremføringen etter en artist som kan levere låten. Tviler vel sterkt på at denne forhåndsfavoritten får seg finalebillett.