5. mai, 2017

De tre siste låtene i semifinale 1

Armenia

Artsvik er nok den siste artisten som opptrer i semifinale 1 som vil kunne juble for en finaleplass. Vokal og ellers fremførings-messig solid utført dette, men jeg kan ikke for mitt bare liv skjønne hvorfor hun bare har ett sort kostyme. Dette blir mørkt og i til tider forsvinner det som skjer på scenen når bakgrunnen også et mørkt til tider. Men, eksotisk så det holder.

Slovenia

I slovensk finale fremført Omar denne store balladen i jeans og det er nesten en dødssynd i mine øyne. Nå har han tatt til vett og har tatt frem den mørke glitter-dressjakken og da funker det straks bedre. Store ballader krever sin mann vokal og med noen anstrengelser kan man vel si at han snubler seg gjennom. Og jeg tror vel at denne snublingen og en ganske kjedelig låt gjør at finaleplassen ryker nok en gang.

Latvia

Siste låt ut, og vi går ut med ett stort særegent bang. Triana Park er noe for seg selv kan man mildt sagt si. Kostymet som må oppleves, da det er ubeskrivelig og en opptreden som mildt sagt er rotete. Men, de skal ha for at de har ett særpreg og tør gå sine egne veier. Den veien er rett ut av semifinalen er jeg redd, men vi takker dem for ett fargerikt forsøk.