5. mai, 2017

Låt 3-5 i semi 2

Makedonia

Vår makedonske venninne Jana satser øyensynlig på at ett vakkert smil og masse sexy hoftevrikk skal være oppskriften for å ta seg til finalen. Det er veldig tydelig at hun får masse vokal hjelp fra det usynlige koristene og det er vel like greit all den tid hun nok har sine begrensinger på akkurat det området. Passe kult kostyme har hun, men den passe ubehjelpelige opptreden tar henne neppe til finalen er jeg redd.

Malta

Stor ballade, hvit kjole, vindmaskin og pen dame med flott stemme som synger. Det er hva maltetiske Claudia serverer oss. Ikke plagsomt originalt vil noen si og jeg vil vel gi disse noen helt rett i det. Håpløst gammeldags ballade som det går på 13 av dusinet på i enhver Disney-film. Og selv med all innlevelse i verden så klarer nok ikke denne låten å ta seg til finalen. Så ikke hold pusten for det liksom.

Romania

Her vet jeg i grunn ikke helt hva jeg skal si. Hva får du hvis du mikser jodling, rapping, energisk tramping og triller inn en glitter-kanon for å toppe dette. Noe fantastisk vil noen mene, jeg derimot synes dette er så over-the-top tullete at jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte. Og dessverre tar dette seg høyst sannsynlig til finalen også, grøss og gru.