6. mai, 2017

Låt 15 til 18 i semifinale 2

Bulgaria

Kristian synger som om han skulle gjort så i massevis av år, men som 17-åring er de vel ikke akkurat man har massevis av. Uansett, dette er ett stortalent som virkelig får vist seg frem på den største scenen i Europa. Han har stålkontroll vokalt, innlevelsen i låter er det den skal være og ba blir det et godt resultat. Så enkelt og greit kan det gjøres noen ganger, rett og slett.

Litauen

Den kvinnelige vokalisten i gruppen Fusedmarc virrer rundt i rød kjole og ett rødt univers på jakt etter noe jeg ikke finner ut av hva er. Dette er irriterende intetsigende og når det er det faktum at vår litauiske venninne har en urovekkende likhet med karakteren Lille My fra Mummidalen som er det mest interessante her er man i grunn på veldig tynn is. Den kommer ikke til å holde og de drukner i semifinale 2 er jeg redd.

Estland

Av og til har man en sangtittel som dessverre går i oppfyllelse. Laura og Koit synger om å være lost in Verona, men i altfor store deler av fremføringen er de veldig lost på scenen også. Jeg kan berolige alle med at de finner hverandre til slutt, men dette er en av de dårligste 3 minuttene vi får se på TV i år fra Eurovision. Med andre ord de er lost i TV-produksjonen også. De får plusspoeng for bra vokal innsats og fine kostymer.

Israel

Første øvelse var Imri tydelig nervøs og i grunn ganske stiv og ukomfortabel på scenen. Mye av dette har han klart å riste av seg nå, men han har fortsatt litt vei å gå. Når han nå også har fått større kontroll på det vokale i tillegg så begynner dette å ligne på noe. Han burde ikke ha mange problemer med å danse seg rett til finalen og der hører han i grunn hjemme også etter min mening.