28. feb, 2018

Ida Maria - Scandilove

For å rekke å kommentere alle årets MGP-låter på en skikkelig måte må jeg nesten starte i dag når jeg egentlig skulle skrevet om en 2017-låt. Men, 2017 er jo en fin innledning til den artisten og låten jeg presenterer i dag.

I fjor satt nemlig Ida Maria og så på at Ella sang hennes sang «Mamma Boy» og den opplevelsen skal visstnok fått henne til å ønske seg til å stå på en MGP-scene selv. Fint for henne at det tok bare 1 år før den drømmen gikk i oppfyllelse.

Låten hennes «Scandilove» er en spretten liten sak av en pop-låt og hun frir uhemmet til alle nordiske menn med å fortelle hvor fantastisk flotte de er og man får jo bare takke og bukke for det.

Som sagt en låt som svinger dette, men ikke uten attitude som Ida Maria har tonnevis av, den positive formen for attitude altså. Låten har også noen snev av allsangpotensiale så her kan man synge med på refrenget og det er alltid gøy.

Som en erfaren scene-artist vet vi jo at Ida Maria kommer til å levere på scenen. Utfordringen er vel heller at hun ikke får helt overtenning der hun står. Men, vi satser på at erfaringen hennes får henne til å gi oss akkurat så mye Ida Maria som vi tåler.

Så får vi se om Ida Maria klarer å gjøre med sin egen fremføring av sin låt det Ella ikke klarte med fremføringen i fjor, nemlig å ta seg til gullfinalen. Jeg mener låten så absolutt har potensiale til det.