1. mar, 2018

Stella & Alexandra - You Got Me

2018 er året der mange som har vært på en Grand Prix-scene før kommer tilbake og jeg vil si sterkere enn før.

Stella Mwangi suste inn i det norske folks bevissthet da hun varmet oss med noe såpass u-grand-prix’st som afrikanske rytmer. Og midt på vinteren er nordmenn sugne på sånn varme og sendte henne likegodt til den internasjonale finalen.

Den foregikk i et vårvarmt Düsseldorf og resten av Europa forholdt seg dessverre kjølig til dette og vi fikk en overraskende exit fra semifinalen.

Alexandra Rotan har også prøvd seg før, riktignok i Junior Grand Prix, men dimensjonene på det showet er like stort som Senior Grand Prix så hun vet hva hun går til.

Sammen blir disse to jentene fra Råholt dynamitt og de stiller med en sang som man nesten kan kalle irriterende fengende. Og smart nok gjør jentene de de begge er best på, for ikke mange artister hadde taklet å gjøre denne sangen alene.

Jeg forventer ett fargerikt fyrverkeri av en sang som i tillegg til å være moderne også har klare linjer helt tilbake til 60-talls Motown-musikk. Det beste av to verdener som alle generasjoner kan like. Det kan bli gullfinale av slikt.