5. mar, 2018

Rebecca - Who We Are

Antagelig den minst kjente av de som deltar, men ikke uten erfaring fra å opptre og hun har også vært oppvarmingsartist for band som Donkeyboy.

Kanskje ikke så mye å rope Oh’boy av det muligens, men å sunget på en scene før er alltid uvurderlig erfaring i det sirkuset MGP tross alt er.

Komponisten av denne låten, Mørland er en av de fremste på sitt område innenfor den litt dramatiske pop-genren der det faktisk settes store krav til en artist sine vokale ferdigheter.

For denne dramatiske balladen er det ikke altfor mange artister som kunne ha klart å synge så når valget falt på en forholdsvis ukjent jente fra Nordstrand så var det muligens litt oppsiktsvekkende.

Heldigvis vet jeg at NRK setter krav til en artist sine vokale ferdigheter før de får være med så jeg er temmelig sikker på at denne fremføringen går helt bra.

Så bra tror jeg faktisk at det kan gå at gullfinale anser jeg som nesten bombesikkert og det er mye mulig den jenta må belage seg på å rydde kalenderen de to første ukene i mai også.