6. mar, 2018

Aleksander Walmann - Talk To The Hand

Hva gjør man når man når man for ett år siden gjorde en ting og fikk en slik rus at den har vart ett helt år, jo man prøver å få ta i en ny dose av det stoffet vel.

Mulig det er litt på kanten å kalle en deltagelse i den internasjonale finalen for et dopings-middel, men er det en som hadde blitt tatt i kontroll fordi det «stoffet» han fikk gav for høye blodverdier er det vel nettopp denne karen.

For snakk om å utnytte den verdien det er i å få delta for Norge i Grand Prix for fulle og det er jo det man skal bruke en slik mulighet til.

Sjansen for å bli stor verdensstjerne er minimal nesten uansett hva man finner på som artist, men man bør bruke de muligheter en slik deltagelse gir en. Og sammen med JOWST som har skrevet låten så tok de virkelig tak i det øyeblikket de fikk.

Årets låt er noen hakk oppover på rytmestigen fra fjorårets bidrag og når man allerede vet at han både kan synge og opptre kan dette swinge riktig så mye på finalekvelden.

Jeg mener at han har gode sjanser for å nå en gullfinale, men han kjemper med mange om de mer usikre plassene i gullfinalen etter min mening.