8. mar, 2018

Alexander Rybak - That's How You Write A Song

Ja hva skal man si om denne karen som ikke allerede er sagt? Han har en stjerne på Grand Prix-himmelen som vil skinne sterkt i all fremtid allerede.

Så i grunn litt tøft at han dermed vil prøve å få en ny stjerne på denne før omtalte himmelen og det en stjerne som ikke ligner plagsomt mye på den forrige.

For det skal han ha, han går ikke i den fella å prøve å kopiere det som allerede har vært en suksess, han prøver hele tiden å gå nye veier med de opp- og nedturer det kan medføre.

Jeg har nå en sterk tro på at dette blir en opptur, for denne sangen er så fengende at man skal ha sterke aversjoner enten mot slik musikk eller artisten for å ikke bli med i dansen her.

For er det en ting denne karen kan er det å opptre på TV og selv med innlagt dans som han beskjedent påstår han ikke kan særlig godt tror jeg vel akkurat den uttalelsen ikke er helt til å stole på.

Tror denne er sikker til gullfinalen, og skulle han komme seg til Lisboa og vinne hele greia på nytt kan han jo prøve å ikke knuse vinnertrofeet denne gangen.