10. mar, 2018

Dom over årets låter 2018

Endelig får vi se låtene på scenen og nå kan man danne seg en ordentlig mening om låtene.

Jeg skal naturligvis ikke røpe så mye av hva som skjer på scenen, den spenningen skal dere få ha frem til live-showet starter.

Åpningsshowet er som vanlig av høyeste klasse - gled dere.

Melodi 1 - Stella & Alexandra

To kule jenter som det svinger av, men jeg synes de mangler litt energi i fremføringen. Det ble litte bitt tamt til tider. Kanskje det blir bedre når det hele er live. Kostymene er knalle så her er det ikke spart på noe.

Terningkast - 4

Melodi 2 - Aleksander Walmann

Det svinger ikke noe mindre av denne låten. Og denne karen har sjarmen inne uten tvil. Men, også her tar det ikke helt av like vel, selv med energiske dansere på scenen er det litt mangel på energi her også.

Terningkast - 4

Melodi 3 - Ida Maria

Endelig kom den energien jeg har savnet i de to første låtene. Og her var det nok energi til å lyse opp en liten småby i noen timer. Kult kostyme har hun også. Dette kan bli en knall opplevelse.

Terningkast - 5

Melodi 4 - Nicoline

Da fikk denne låten det den trengte, ett virkelig stilfullt show. Kule kostymer, stilfull dans og upåklagelig vokal. Denne vokste stort hos meg.

Terningkast - 5

Melodi 5 - Tom Hugo

Som lovd er fargerikt show. Og det svinger til tusen her også. Mye energi her også, men føler vel at det ikke kommer helt frem her heller. Håper de får det mer frem senere i kveld.

Terningkast - 4

Melodi 6 - Charla K

Endelig roer det ned litt. Og dette er en deilig låt å roe ned til. Og låten tar av mot slutten og blir i grunn ganske så storslagen mot slutten.

Terningkast - 5

Melodi 7 - Alejandro Fuentes

Debut for en spansk-språklig låt i MGP. Masse sommer-rytmer som vi trenger en vinterdag i mars. Men, det er gjort noen grep som tar bort all den energien det er i denne låten. Dumt, for det ødelegger litt.

Terningkast - 4

Melodi 8 - Vidar Villa

En sjarmerende kar med en fengende låt og en morsom tekst. Mer skal ikke til for å få meg i godt humør og da er jeg i grunn fornøyd.

Terningkast - 5

Melodi 9 - Rebecca

Endelig er stor ballade. Og her snakker vi om en fremføring med gigantisk gåsehudfaktor. Du grønne glitrende for en stemme.

Terningkast - 6

Melodi 10 - Alexander Rybak

Tonnevis med sjarme, tonnevis med energi og en skikkelig partylåt. Denne karen vet hva han driver med på. Og det til gangs.

Terningkast - 6

Det blir en flott finale, scenen er kjempekul så gled dere.

Og måtte den beste vinne.