29. apr, 2018

Storfavoritten har øvd

Tsjekkia
Det er naturlig at man gjør sitt ytterste for at akkurat sin låt skal stå ut. Men, noen ganger går man litt over bord og det har vår tsjekkiske venn gjort. Her skal det åpenbart skje mye og ingen av de som er på scenen klarer helt å følge med i svingene. Rotete og sjarmløst er dette akkurat nå og masse skjerpings må til. Og andre gangen han øvde ble det allerede mye bedre.

Litauen
Noen land bare gjør alle de rette grepene og i år er våre venner fra innerst i Østersjøen er i noen-gruppen i år. Dette var en fin låt i utgangspunktet, men gud bedre nå er det rett og slett for nervemedisin å regne. Du trenger ikke beroligende piller, bare tre minutter med dette. Stålkontroll på det vokale trekker også opp, dette er bare rådeilig musikk.

Israel
Årets største favoritt gir oss lite fjær og enda mindre egg i sin fremføring. Og når den kule damen fremstår som skikkelig sjarm-løs ender hun opp som en intetsigende fargeklatt. Og merkelig nok har de satt på henne sko med såpass høye hæler at hun ikke kan gå i dem. En smule dumt når man skal gå ned en trapp i løpet av fremføringen sin.