30. apr, 2018

De fire første låtene dag 2 2018

Makedonia
For en rotet start på dagen. Vi fikk bare se siste gjennomkjøring da man ikke viste de andre på pressesenteret. Det var i grunn like greit, da låten er rotet, fremføringen var rotet og med 3-4 låter mikset inn i en så blir dette tre lange minutter i grunn. Men, kul kjole har hun og for de som liker sånt, det er en sjanse man får se trusa.

Kroatia
Her er i hvert fall showet strammet opp, men her gjør vår kroatiske venninne den kardinalfeilen at hun opptrer alene på scenen. Vi hører jo godt at hun får masse vokal hjelp fra bakrommet, men det hadde vært på scenen hun hadde trengt den mest. Dette blir for mørkt og kjedelig. Selv en sexy kjole kan neppe redde dette.

Østerrike
Endelig våknet pressesenteret. For denne karen fra alpelandet har gjort stort sett alt rett. Her oser det testosteron av absolutt alt som skjer på scenen. Storslagen sang krever storslagen fremføring og her innfris det rett og slett. Dette kommer mange til å like.

Hellas
Noen land er mer tro mot det nasjonale enn andre og våre greske venner må vel kunne kalles en av de beste i klassen her. Flott låt, forholdsvis flott vokal fremføring, men hvorfor har hun valgt å stå helt alene på scenen. Vindmaskinen gir oss flagrende gevanter i monn, men det hele blir litt tamt. Dramaet i låten blir til puslete greier på scenen.