1. mai, 2018

Nå skal Norge i ilden

Med et bilde av tidenes Grand Prix-jakke lagd av et amerikansk fan av konkurransen er det på tide å starte dagen i dag når Norge skal ha sin første øvelse.

Gårsdagen viste at den første semifinalen vil bli ett reelt blodbad for her vil noen store favoritter ryke ut. Det er rett og slett altfor mange gode låter med. Gårsdagens vinner for meg var Kypros. For et show hun har på scenen.

Men, la oss fokusere på Norge. De to siste dagene har vi klatret på oddsen, høyst sannsynlig grunnet det faktum at alle de låtene fra første semifinale som lå høyt på oddsen ikke overbeviste i stor nok grad til at de fortjente å ligge på den plasseringen book-makerne hadde satt dem på.

Ingen av dem underbeviste heller så det kan bare være at book-makerne rett og slett følte for å justere forventningene en smule.

Og hvis Norge heller ikke, mot formodning, skulle finne på å overbevise kan vi fort også ble nedjustert etter at denne dagen er over. Så både Australia og Norge som skal øve i dag blir bedømt og opp eller nedjustert etter at de har øvd i dag.

Det er alltid spennende når Norge skal øve for første gang, har de gjort noen store endringer fra norsk finale? Jeg tipper at svaret på det spørsmålet vil bli nei. Hvorfor endre på noe som var bra?

Uansett, følg med utover dagen, alt som skjer vil bli rapportert om og ha en fin fridag dere som er i Norge.