3. mai, 2018

Ny runde

Aserbajdsjan
Dette er rent, pent og veldig hvitt, men i grunn også ganske kjedelig og uinteressant. Det er noe energiløst over dette og kanskje ikke den beste måten å åpne årets Eurovision på.

Albania
Har åpenbart byttet øve-tid med Island. Dette er en sterk låt, men en knallsterk fremføring. Litt mer kontakt med kamera hadde ikke skadet, dette er tross at TV og fremføringen er litt stillestående også.

Island
Mulig de forsov seg, eller kanskje han trengte litt mere tid til å varme opp stemmen? Uansett, stemmen er stødig den, jeg liker denne melankolskoverdoselåten veldig bra, og kanskje har han sjarmen inne til å ta dette landet til finale etter mange år utenfor.

Belgia
Vår belgiske venninne har valgt å ikke ha noen effekter eller dansere på scenen. Og uten LED blir dette litt vel mørkt og tamt selv om det vokalt er veldig sterkt. Men, hun skal ha for å skape kul stemning.

Tsjekkia
Vi får håpe at vår tsjekkiske venn ikke må på sykehus etter denne øvingen. For det er tydelig at han ikke er 100% frisk og rørlig. Og dessverre så er all energien i fremføringen bortimot borte og dette blir ganske så slappe greier. Synd, men det er jo bra han prioriterer sin fremtidige helse.