3. mai, 2018

5 nye låter i dag

Litauen
Dette er bare så vidunderlig vakkert og her sitter jeg med noe tårer i øynene. Det hele er krydret med en veldig fin, vakker og særegen stemme på vokalisten. Tre utrolig deilige minutter og avslutningsscenen er et vakkert punktum.

Israel
Årets favoritt kakler videre og dette er jo kjempekult og absolutt forståelig at dette er en favoritt. Men, jeg synes damen mangler energi i forhold til danserne sine og bruker lang tid før hun kommer i gang skikkelig. Og da er sangen nesten slutt.

Hviterussland
Et land som aldri svikter effekt-messig er fødelandet til vår deltager. Her pøses det på med effekter og de passer i grunn ganske bra med innholdet og energien i låten. Og han har skjerpet seg stemmemessig også, så alt i alt bra dette.

Estland
Med det som sikkert er årets dyreste kostyme prøver våre estiske venner nok en gang og overbevise oss om at opera en ting. Det gikk galt forrige gang og jeg er jammenta ikke sikker på om kanskje kan gjenta sa. Upåklagelig og fabelaktig vokal til tross, dette blir veldig stillestående og utrykket mye skrik og lite ull er noe som detter inn i hodet mitt.

Bulgaria
Siste land ut i denne bolken og dette er sterke saker. Nå sitter fremføring som et skudd og artistene har samme energi på scenen som i selve låten. Dette er rett og slett magisk bra og det er tydelig at dette landet har fått ferten av en seier.