4. mai, 2018

De 5 første i semifinale 2

Norge
Selv på en småpjusk dag klarer vår kar å levere en kjempebra prøve, Naturligvis levere han ikke 100%, men det trengs ikke nesten en hel uke før det virkelig gjelder. Bli frisk gutt så blir dette veldig bra og en absolutt vinnerkandidat.

Romania
En sterk og tøff fremføring fra våre rumenske venner og de behøver neppe tigge for å få en finaleplass. Låten i seg selv synes jeg er småkjedelig. Men, dette er årets kostyme-kræsj. En så fancy kjole til en kul rockelåt.

Serbia
Så skal vi over til avdelingen for hvileløs vandring på scenen mens man synger en dramatisk Balkan-ballade. Dette er noe serberne kan ut til fingerspissene, men man kommer jo ikke unna at man føler at man har sett dette før da. Sterke vokalprestasjoner, det skal de ha.

San Marino
Dette lille landet satser stort og de skal ha for innsatsen. Kul låt og fremføringen er også ganske så kul den. Tenke seg til at en robot kan ha såpass mye personlighet. Låten føles som noe man har hørt før og det trekker litt ned da. Og i dag øvde disse jentene endelig med kostymet sitt.

Danmark
Vikinger er kjent for å være tøffe og fryktinngydende. Disse danske karene er heller slappe greier. Og så synger de om en norsk viking. Men, dette vil nok invadere smaksløkene til tilstrekkelig mange slik at de når finalen da. Og det er jo bra.

Siden jeg kom på lørdag har jeg ikke beveget meg lenger enn 500 meter fra hotellet jeg bor på. Så nå logger man ut av denne boblen for å slappe litt av og dra på nordisk fest senere i kveld.

Og det betyr at de første øvelsene med Portugal og de 5 store må utgå for meg, de ser jeg på søndag i stedet.

Kommentarer

04.05.2018 15:18

Roger

Ta deg en velfortjent fest Morten👌🏻