12. mai, 2018

Nå er Grand Prix-julekvelden her

Med ett bilde fra en kjent borg som jeg formelig klatret opp til, her er det skikkelig bratte gater. Endelig oppe oppdaget jeg at det kostet å komme inn, men enda verre, det var kjempelang kø for å komme inn. Vel, da fikk de ble med klatreturen, jeg hadde godt av trimturen.

Dette skrives mens siste generalprøve gjennomføres. Salen er full, dette er et såkalt familieshow der jeg går ut fra at de har hyggelige billettpriser. Nå er det uansett for de norske pengebøkene hyggelige priser på det meste her.

Det store spørsmålet i kveld er jo hvem som trekker det lengste poeng-strået i år.

Skal man tro book-makerne så er det en øy-nasjon som får den æren. Siden debuten i 1981 har Kypros aldri blitt bedre enn 5 plass, tror vel de får ny personlig rekord i år. Og når man en gang setter ny personlig rekord, hvorfor ikke vinne hele greie like godt?

Men, min nye på-hils-med-venninne skal få kjempe om seieren. Hun får ingenting gratis og har en god håndfull konkurrenter som mer enn gjerne tar den hårfulle skalpen hennes.

Det er så mange sterke låter og fremføringer at det er mye mulig at både den profesjonelle juryen vil ende opp en favoritt vi andre kanskje ikke helt så komme.

Med andre ord, gjør dere klar til en spennende avstemming, den blir en rysare spør dere meg.

Så har akkurat Alexander Rybak øvd, føler vel litt fortsatt at han ikke er 100% på det energinivået har burde vært. Ser litt svett ut i panna, så varmt er det vel ikke på scenen?

Uansett plassering, vi er stolt av Alexander, han har satt oss på kartet i år og låten hans er en legendarisk GP-låt allerede.

Så heia Norge, heia akkurat din favoritt og måtte akkurat din favoritt vinne :-)