6. jun, 2018

Hvorfor kom Makedonia på 41.plass

Våre makedonske venner kalte låten sin «Lost And Found» og man kan vel si at poengene stort sett ble tapt og i grunn aldri funnet.

Men, de skal ha for at de ikke ble hjulpet av sine balkanske naboer, kun ett poeng fra Kroatia var alt av nabopoeng de fikk av de totalt 24 poengene de fikk.

At juryen i Albania mente at dette var den tredje beste låten i den første semifinalen må sees på med en smule undring spør dere meg.

En premie fikk de riktignok, Makedonia vant den ikke så veldig prestisjefylte prisen Barbara Dex-award. Noe som betyr at fansen mente at medlemmene i Eye Cue var iført ESC-2018 sine styggeste kostymer.

Jeg syntes kjolen til hun som sang var ganske så fin jeg, så nok en gang var jeg åpenbart helt på viddene.

Men, hvorfor falt ikke låten i smak da?

Ja først og fremst var det vel i grunn ikke en låt, det var vel minst tre forskjellige låter mikset heller dårlig sammen.

Vokalt skurret det til tider og fremføringsmessig var dette en heller rotete greie. Og selv om de prøver så godt de kan så blir dette sjarmløst.

Jeg synes vel heller ikke TV-regien på dette bidraget gjør dem mye nytte, den er også rotete.

Så for å summere opp, låten forsvant og ble funnet i en rotete fremføring.

Dette landet har ikke kvalifisert seg til finalen siden 2012 så de finner ikke den rette låtoppskriften som sjarmerer Europa, hvis noen finner den, kontakt makedonsk TV.