5. mai, 2019

Første tre land har øvd i dag 2 - 2019

Belgia

En rolig start på dagen og det kan jo i grund være greit det, men rolig kan fort bli søvndyssende og det var vel ikke meningen med en låt-tittelen han har.

Det blir jo litt feil når han synger om å våkne opp. For det som skjer på scenen tar ikke av for å si det sånn.

Vokalt er det bittelitt vaklende til tider, men her mangler også den innlevelsen man må kunne forventer fra en slik fremføring. Dette kan nok fort bli en tissepauselåt er jeg redd.

Georgia

Noen låter blir litt sett ned på grunnet et lavt nivå på hvordan låter presenteres i den nasjonale finalen. Og så har noen tenkt og brukt penger og så sitter låten som et skudd når den kommer på den internasjonale scenen.

Veldig effektfull bruk av grafikken som virkelig underbygger det alvorlige budskapet i låten hans. For de fleste av oss skulket nok samtlige timer i georgisk på skolen og er lykkelig uvitende hva han egentlig synger om.

Hiv inn bra, litt hes vokal og en bra dose med innlevelse så tror jeg vår venn Oto kan overraske og bli en låt som blir lagt merke til.

Australia

Sjelden har vi vel sett noe mer høytsvevende på scenen enn dette nummeret, både artisten pluss to damer til svever rundt på pålene sine.

Det hele ser veldig sært og rotete ut, for mitt bare liv har jeg ikke sjans til å forstå hva dette egentlig skal dreie seg om. Mest av alt ser de ut som tre fulle jenter vaklende hjem fra en fest syngende.

Upåklagelig vokal det skal Kate ha, men låten har liksom ikke noe hook som kan fenge deg på noen måte. Dette er mer det noen kaller vokal-onani og man onanerer ikke i offentlighet.