6. mai, 2019

Første fire land har øvd dag 3 - 2019

Armenia

I fjor røk dette landet ut av semifinalen da de kun brukte en person på scenen som ikke klarte å fylle scenen med sin tilstedeværelse, de er faktisk på vei til å gjøre den samme feilen i år.

Srbuk synger fantastisk, men hvorfor i all verden hun har den selvtilliteten til å tro at hun kan eie scenen alene. Hun hadde trengt å kjempe sin kamp mot noen på scenen, ikke å sloss med seg selv.

En annen ting er at dette vel er ett heller dårlig valg av åpningslåt til semifinale 2 av produsentene av TV-showet. Her burde de vel heller valgt Sveits eller Sverige til å åpne spør dere meg.

Irland

Det er så deilig at noen bidrag klarer å gjøre maksimalt ut av låten sin og at den visuelle fremføringen ser superlekker ut på TV og det har Irland klart i år.

Det mangler bittelitt på det vokale og sjarmen, men det kan man øve på så det kommer nok. Og for en som liker farger så er dette elt topp.

Denne låten tror jeg nå vil vokse hos mange og det er helt greit. Låten er vel ikke all verden, men har nok rytme i seg til å kunne fenge mange skulle jeg tro.

Latvia

Dette er egentlig en ganske så deilig liten sak av en låt og det svever en behagelig følelse over hele denne fremføringen og man får en følelse av gruppen Carousel koser seg på en picnic i parken.

Vokalisten her vel i grund en helt grei vokal som passer som hånd i hanske til denne låten. Og hun gjør virkelig alt for at den behagelige stemningen i låten skal komme frem i fremføringen.

Likevel er jeg vel redd for at de fleste som ser på kommer til å finne dette ganske så drepende kjedelig. Og som låt nummer fem ut er dette vel akkurat passe tid for en tissepauselåt.

Sveits

En av årets storfavoritter og da vil spørsmålet alltid være om Luca klarer å innfri dette. Svaret på det er vel at han delvis klarer det, men det mangler vel enda det lille ekstra.

Han stiller i «gym-klær» og da mister han en god av den kule stemningen han hadde i forhåndsvideoen sin. Det virker som om han ikke helt har giddet å pynte seg for anledningen.

Han skal han for tøff bruk av grafisk bakgrunn og at de fire danserne er kledd i ildfulle røde kostymer. Tror vel at han vil sette fyr på publikum i salen da dette er første låt ut i denne semifinalen som er en skikkelig partylåt.