23. aug, 2019

Hvorfor kom Norge på 6.plass?

Det enkleste svaret på dette er at folket likte dette best, mens juryen var på bærtur dagen i forveien.

Litt utrolig at i fire av de landene som gav oss 12 poeng i televotingen var juryen ikke med på å gi Norge poeng i det hele tatt.

I tre av dem var vi riktignok like i nærheten å få poeng, mens i Nederland mente juryen at vi var 18 beste låt.

Dette er uansett ikke første gang et lands poengfangst fra de to jurygruppene spriker veldig og det blir neppe siste gang heller.

Vi skal ikke la noe av dette skygge for det faktum at KEiiNO består av tre flotte og dedikerte artister som tok jobben de skulle gjøre på scenen veldig alvorlig.

Men, dedikering kan av og til gå ut over å ha sjarme og glimt i øyet på scenen, men heller ikke der sviktet de i noen nevneverdig grad.

Vokal var det lite å utsette og når et ferdig oppvarmet publikum i salen tok i mot dem etter det israelske bidraget var stort sett det meste i boks.

Hvorfor likte så ikke de profesjonelle det de hørte i såpass stor grad.

Tror vel ikke feilen med kameramannen som kom inn i bildet gjorde noe, jeg heller litt mer mot at det var svak lyd på Fred sin mikrofon så fikk hans stemme til tider å låte svak.

Uansett, dette er Grand Prix-vann forsvunnet under broen, jeg blir fortsatt stolt når jeg ser opptredenen deres, måtte alle fremtidige norske ESC-artister lære av dem.

Kommentarer

26.08.2019 05:55

roy van der merwe

really a good pe4rformance