7. mai, 2020

Slik skulle 7.mai vært

Etter fire dager med øvelser og alle semifinale land dermed med en øvelse innabords hadde det vært på tide å snu bunken og starte på nytt.

Mens første øvelse innebærer 30 minutter på scenen er denne tiden kuttet ned til 20 minutter på den andre øvelsen.

Dette igjen betyr at flere land øver samme dag og det igjen betyr at hvis Norge hadde hatt startnummer mellom 10 til 16 så hadde det vært arbeidsdag for Ulrikke igjen.

Jeg vet jo at NRK-delegasjonen har analysert den første øvelsen og tatt frem pirke-genene sine for å finne frem til de ørsmå tingene de mener bør forbedres.

Det kan være noen med noe så enkelt som hvordan artisten skal være på håret, ett år endret man hårspennen på artisten til den andre øvingen.

Man har også sett på regien av låten vår og kommet med ønsker på hvordan den skulle forbedres.

Atter noen har kanskje funnet ut at det kostymet de trodde passet ikke gjorde det likevel.

Og noen igjen har fått gjennom ønske om å endre den såkalte back-droppen, den «filmen» man ser i bakgrunnen av artister på scenen.

Da er det alltid spennende om de nye forbedringene sitter og ting begynner å se ut som det ønskede sluttproduktet.

Etter øvelsen er det pressekonferanse og et gjennomgående spørsmål på denne andre møtet med presse er hva man synes om arrangørbyen.

Jeg har vel til gode å huske at noen har klagd på byen de er i, men jeg husker vel at noen ikke alltid er like fornøyd med været hvis det ikke er spesielt sommerlig.