31. jan, 2021

MGP-publikummet ble forhekset

Med dem tredje delfinalen vel i havn er vi altså midtveis i årets MGP-sesong og jeg føler vel at programmet blir litt bedre og bedre for hver gang.


Man klarer liksom å finne den settingen som må til når man ikke kan ha publikum i salen og det er jo en bra ting og bildet er nok en gang lånt fra NRK’s eminente fotograf.


Duell 1


Dinaye – Terningkast 3

Fargerikt og flott show til tross, her sviktet det av og til ganske reelt på det vokal og det kunne det virke som om påvirket vår venninne på scenen også i det dansemessige. Føler vel at Dinaye ikke helt fikk vist frem de talentene hun egentlig innehar her. Men, en festlig låt var det nå engang og dansefoten gikk hos meg.


Big Daddy Karsten – Terningkast 5


For de som måtte lure, det blir aldri for mye rosa og hele showet gjorde vel det temmelig klart hvilken seksuell legning artisten hadde. Legg inn god vokal og masse sjarme i denne fargerike miksen og jeg ender opp med ett stor smil om munnen. Karsten klarte også å ha en fin miks av rap og sang i låten sin slik at den kunne bli likandes for mange.


Ingen tvil om det fargerike Big Daddy var favoritten her og det norske folket var heldigvis enig med meg her.


Duell 2


Emmy – Terningkast 4


Tøff låt med masse attitude og flott show. Bare så synd at jeg følte at Emmy ikke helt hadde inne det giret og den innstillingen i fremføringen som låten trengte. Det ble litt vel tamme greier for meg og jeg synes vel heller ikke måten låten visuelt ble fremstilt gjorde spesielt mye nytte for låten. Vokalt var dette absolutt akseptabelt.


Ole Hartz – Terningkast 3


Dessverre tar det litt for lang tid før denne festen tar av, men egentlig er det vel slik at dette blir en heller slapp fest. Selv om dette er vokalt helt greit fremstår Ole som en smule sjarmløs og bortkommen på scenen. Synd, for dette er en låt med potensiale og hadde bare vår venn på scenen klart å slippe seg skikkelig løs kunne dette blitt kveldens beste party.


Emmy holdt jeg som favoritt og nok en gang var folket enig med meg.


Kaja Rode – Terningkast 4


Endelig fik vindmaskinen komme på jobben og det fikk blåse liv i ett flagrende kostyme fremført av en jente med fremragende vokal. Synes vel ikke låten er altfor spennende og masse rytmer til tross, det blir noe tamt i hele fremføringen for meg. Mulig det ikke var det smarteste trekket å stå alene på scenen, kunne vel ønsket litt mer action på scenen.


Gullduell


Big Daddy Karsten slår virkelig på sjarmen nå og er virkelig i sitt ess kan det virke som. En fargerik og flott opplevelse fra ende til annen – nå er det terningkast 5 +.


Emmy mangler enda den energien og tøffheten som trengs for å være en heks på scenen. Veldig synd da vi går glipp av noen som virkelig kunne ha blitt en supertøff fremføring – går ned til 4 -.


Manglende tøffhet i mine øyne til tross, det ble Emmy som tok seg til finalen og nok en helg gikk ikke min favoritt til finalen.


De to foregående helgene var jeg likevel OK med hvem som tok seg til finalen, nå ble jeg littegrann skuffet faktisk.


Men, på det positive siden så har Emmy hele tre uker å spreng-øve seg på å få frem hennes indre heks på scenen, finner hun den skal nok jeg blir fornøyd også.