9. mai, 2021

Dag 2 – del 1

Foto: Thomas Hansens EBU

Kypros

Hadde jo hatt lyst til å si at denne øvelsen var djevelsk bra, det var den ikke, men ikke langt unna. Dette satt imidlertid bra og vår kypriotiske venninne både synger og beveger seg bra til musikken. Kostymet er også av det supre slaget, bra start på dagen.

Norge

Endelig, endelig har TIX øvd for første gang. Og da gjennomkjøringen som inkluderte pyro ble fremført satt dette ganske så bra. Det er litt her og der som kan forbedres og det er jeg sikker på at de får til. Jeg blir rørt til tårer av denne fremføringen, heie Norge, jeg er noen hakk mer sikker på finaleplass etter dette.

Kroatia

Er det her det er party, ja svares det fra våre kroatiske venner. Her er det på med sølv-kostymene og fullt kjør på dansegulvet. Og for de som savner vindmaskinen så er den endelig kommet med, det blir liksom ikke ESC uten det. Flott vokal og flott fremføring er kort oppsummert det jeg kan si om denne låten.

Belgia

Endelig får vi roet litt ned og får se ett deilig nedtonet show. Og dette var behagelige saker dette, det må jeg få sagt. Her synges det om alvorlige saker og da skal det være alvor på scenen og det klarer våre belgiske venner med bravur. Avslapping på blå musikalsk resept.