13. mai, 2021

Dag 6 – del 1

Foto: Andres Putting, EBU

Malta

Årets første kostyme-skifte, den rosa fra første øvelse han blitt skiftet ut med en sølvaktig sak. Det var i grunn ett smart bytte spør dere meg. Men, dette er en sangkonkurranse og dette er en jente som virkelig har det vokale plass og masse herlig attitude. Kule saker dette.

San Marino

Andre semifinale har en fantastisk flott og fargerik start og det med heftige rytmer. Kul vokal og masse energi som hun har sammen med de fire meget korona-vennlig-kledde karer. Her startes årets andre fest på en perfekt måte.

Estland

Så skal vi på en reise inn i en melankolsk verden og slike turer drar jeg mer enn gjerne på. Gi meg god vokal og en artist som har den rette innlevelsen i fremføringen så er jeg rimelig lettkjøpt. Er vel dog redd for at de fleste vil gå forbi denne varen i butikken.

Tsjekkia

Tjo og hei og hopp og sjalabais er vel muligens gjennomgangstonen i denne låten. Det klarer de vel sånn passe greit å få til, men det blir en passe rotete fest dette. Vår tsjekkiske venn klarer seg greit nok vokal og har passe bra med sjarme selv om den forsvinner litt i mørket på scenen.

Hellas

Ett land som mange ganger har prøvd å være innovative på scenen er våre greske venner. I år prøver de vel noe som egentlig har blitt prøvd før der artisten omtrent svever i løse luften. Det virker nesten og slik er det med vokalen også. Den virker nesten, men resten av showet er superproft.