13. mai, 2021

Dag 6 – del 2

Foto: Andres Putting, EBU

Østerrike

De er mange i år som prøver å skape en slags halleluja-stemning for oss som ser på. Det synes jeg vel vår venn fra alpelandet får ganske så bra til. Vokalt er dette veldig bra og jeg liker den innlevelsen han leverer. Kunne dog ønske meg mer lys på artisten.

Polen

Så skal vi gutten som lever i neonlysets skinn. Vår polske venn tar ut alt 80-tallspotensiale som finnes både i låten og i opptredenen. Vokalt er det greit nok, men får vel litt mye boyband-feeling av det de gjør på scenen må jeg si.

Moldova

Her forventer man ett skikkelig sukkerrush og hva skjer. Man blir servert sukkerfritt snop som smaker nesten ingenting. Det er fest og fart, men det blir ett party som aldri tar helt av. Ikke rart at dette blir litt tamt vokalt også.

Island

Så skal vi over til årets største sjarmørbombe av dem alle. Jeg blir i overstadig godt humør av dette. Dette virker vokalt og alt de gjør på scenen er jo så keitete og amatørmessig som bare er mulig uten at det blir teit, det blir bare moro.

Serbia

Tre hotte veldreide jenter som har de rette vrikkene og blikkene inne, kan det gå galt? Tja, det kan vel det. Der er vokalt innenfor, men dette blir vel heseblesende og nesten slitsomt å følge med på. Sleng inn lite sjarm og jeg blir ikke solgt jeg.