4. mai, 2022

Andre øvelse - semifinale 1 - land 1-5

Albania

Denne låten fikk vi ikke sett når de øvde, så kommenterer kun på ett kort klipp som ligger ut. Ingen tvil om at denne semifinalen startet med ett freskt fraspark, her er det full energi fra første sekund, i det lille klippet vi så ble vokalen kanskje litt skrikende, men denne damen vil starte festen på en ypperlig måte.

Latvia

Full fart fra første stund, dette er funky til tusen og har skrus det på masse energi, vegetariske låter får man åpenbart mye futt av. Føler vel at selve fremføringen blir for rotete og at disse karene ikke fremstår som en gruppe, men mer 6 karer som prøver å skinne på egen hånd.

Litauen

Vi slakker ned tempoet en god del, men dette er ikke slappe greier. Det er noe umiddelbart sexy og veldig forførende med denne låten og dette vil nok falle i smak hos mange. Alltid farlig å være på scenen alene, men Monika klarer den brasen veldig bra.

Sveits

Dette er en aldeles nydelig låt som jeg straks faller ganske så mye for. Dessverre klarer ikke Marius å levere denne låten på en måte som gjør at den vil fenge og engasjere så veldig mange er jeg redd. Det blir for tamt og intetsigende hvis han ikke skjerper seg.

Slovenia

Disko er jo i grunnen kult det, men når det gjøres på denne måten er det så gigantisk ukult som en låt kan bli. Unge kjekke gutter kan i utgangspunktet være mega-sjarmerende, men disse gutta har rett og slett skulket alle timene på sjarme-skolen. Det vises dessverre.