4. mai, 2022

Andre øvelse - semifinale 1 - land 6-10

Ukraina

Årets største favoritt, og det skjønner jeg nå virkelig er helt korrekt. Denne låten er så livsbejaende at man skal slite med å ikke ble fenget av dette. Når den i tillegg har den melankolske undertonen jeg alltid elsker er dette bankers for meg. Denne må gjerne vinne i mine øyne.

Bulgaria

En av mange rocke-grupper som deltar i år, dette skjer hvert år at noen «kopierer» fjorårets vinnerlåt. Dessverre er dette noe av det tammeste jeg har sett fra et rockeband. Låten er veldig intetsigende, men gutta skal ha for at de fremstår som ekte rockegutter som har stått på en scene før.

Nederland

Nok en låt på sitt hjemlige språk, og en av de låtene mange mener er av de bedre. Vet, vel ikke helt om jeg er helt enig. Dette blir litt for mørkt og trist for meg, hun har sånn passe intensitet i fremføringen, men låten klarer aldri å ta av, men venter på noe stort som ikke kommer.

Moldova

Da er det årets togtur som veldig mange har lyst til å være med på. Her er det fest og futt fra ende til annen og dette må man bare bli glad av. Sleng inn at alle på scenen oser av glede under hele fremføringen, denne vil ta av i salen uten tvil.

Portugal

Den portugisiske delegasjonen har fått ett utbrudd av Covid-19 og vil øve senere i dag.