4. mai, 2022

Andre øvelse - semifinale 1 - land 11 -14






Dere får Portugal i denne runden siden de måtte øve sist i dag.

Kroatia

Etter en ekstra lang pause fordi Portugal fikk utsatt sin øvelse grunnet covid-utbrudd hos dem fikk vår kroatiske venninne slippe til. Dette er en søt låt, men hun klarer nok ikke å få ut potensialet i denne låten på noe som helst måte. Det blir for intetsigende rett og slett, og det hjelper ikke med en uinspirert artist heller.

Danmark

Våre danske venninner som faktisk består av to svensker og to dansker skal ha for at de prøver noe som er veldig udansk. Men, det er ikke alle prøver som går like bra, høyt tempo til tross, dette var veldig tamme greier er jeg redd og det skal vel holde hardt for en finaleplass dette. Den rolige åpningssekvensen er faktisk den beste delen her.

Østerrike

90-talls dance-musikk har åpenbart en lang levetid og nå har vi fått besøk hos oss fra den perioden. Slike party-låter krever en ting og det er en god vokalist. Det er vår østeriske venninne langt unna å være faktisk. Det begynner å bli en stund siden man har hørt såpass dårlig vokal gitt. Triste greier dette, hun tar seg litt opp vokalt, men ikke mye når hun får øvd litt mer.

Hellas

Noen har skjønt hvordan man skal fremføre en slik låt og det har så absolutt norske Amanda skjønt. Dette er magisk bra og her leveres det med så masse intensitet og energi at man blir nesten satt litt ut. Mye mulig at dette er den norske deltageren som kan ta med pokalen hjem. Og det kan man like.

Portugal

Endelig fikk de prøve. De har ett utbrudd av den sykdommen dere vet og det kan virke som om det er en av koristene. Jeg liker låten, den er superdeilig og behagelig, men det skjer så forbasket lite i låten. Man venter liksom på at noe skal skje og det gjør det ikke dessverre.