5. mai, 2022

Andre øvelse - semi 1 (15-17) semi 2 (1-2)

Island

Deilig behagelig låt fra tre søstre som kan det å sjarmere inn i en TV-skjerm. Liker denne køntri-inspirerte låten veldig godt, men er vel litt redd mange vil finne denne låten er litt for kjedelig, håper de tar dette på sjarmen og kommer seg til finalen.

Norge

Endelig får vi se ulvene vår in action og det vi fikk se likte jeg ganske så godt. Savner vel litt den back-droppen som var i den norske finalen og selve TV-showet blir ett lite hakk tammere enn det vi så i den norske finalen. På den positive siden så synger de bra og dansen sitter så jeg er ganske rolig på at dette tar oss til finalen ganske så problemfritt.

Armenia

Nok en deilig og behagelig låt som virkelig gir meg godfølelsen. Og her skal jeg muligens gi bort prisen for kuleste scene-opptredenen i semifinale 1. Her er der ikke spart på penger eller det som ligner mest på dopapir, dog dette er så langt unna dritdårlig låt man kan komme.

Finland

Våre finske venner har fått æren til å åpne semifinale 2. Det gjør de med ganske så grei bravur uten at jeg blir blåst av banen. Føler vel at den helt rette energien mangler i fremføringen pluss at TV-regien kunne vært noen hakk bedre her.

Israel

Siste låt ut i denne omgangen er våre israelske venner og de bringer virkelig party til denne semifinalen. Her er det en sånn passe heseblesende opptreden som krever såpass mye kondisjon som vokalisten ikke helt har. Det blir litt tamt vokalt mot slutten, men party-låter kan de.