7. mai, 2022

Enda flere katter ut av sekken

Tredje prøvedag fikk vi servert i går og den var en teknisk prøvelse for mange, sjelden har vi vel sett så mange tekniske feil som gikk ut over artistene.

Det var spesielt lydteknikerne som ikke bare får lapp med hjem, her vil nok overlæreren ta med eleven etter ørene hjem om ramse opp hvor det tekniske skapet skal stå.

Veldig mange av dagens artister både klagde på problemer med den såkalte in-ear-pluggen de har i øret hvor da hører musikken de tross alt skal synge etter.

Noen måtte stoppe fremføringen og starte på nytt og andre fikk andre lyder enn musikken inn i øret, en aldri så liten arrangør-tabbe dette, la oss håpe tabbekvoten brukes opp denne uken.

De landene jeg mener slipper lapp med hjem fra denne dagens øvelser er Australia, Irland, Estland, Romania, Polen, Sverige og Tsjekkia.

Dog for Sveriges sin del får både kamera-mann og lyd-mann lapp hvor det med store bokstaver at de må skjerpe seg betraktelig.

Da ble det ikke så mange land som for lapp med hjem, men noen er det alltid som kommer i den gruppen.

Kypros har egentlig en varm låt, men her klarer ikke artisten å få til den varme stemningen på scenen denne låten legger opp til.

Nord-Makedonia har ett altfor mørkt show som man sliter med å skjønne historien helt, synd for det er egentlig en fin låt, her skorter det på formidlingsevnen.

Montenegro har ett altfor mørkt show som man sliter med å skjønne historien helt, synd for det er egentlig en fin låt, her skorter det på formidlingsevnen, ja jeg vet jeg gjentar meg selv, men mener faktisk det samme om to låter.

Belgia har egentlig er låt det skal sprute av, men det blir bare et lite plask som man knapt nok blir våt av, dette må blir mer juicy i fremføringen.

Denne dagen er det heldigvis bare 5 land som øver, de såkalte 5 store, senere er det ut på byen for å gå på ulvejakt, eller er det muligens de som vil jakte på meg?