7. mai, 2022

Andre øvelse - de fem store

Frankrike

For start på dagens øvelse. Her er party-faktor fra første stund og her kommer salen til å koke nesten over. Endelig sitter TV-produksjon og har mistet alt rotet vi så fra den franske finalen. Vokalt er dette bra og det er mye mulig at disse kan repetere fjorårets plassering.

Italia

En av årets favoritter, men den falt litt i mine øyne nå. Sjelden har man hørt noe synge så dårlig som dette, tror dog at de rett og slett ikke giddet å stille inn stemmen sin på god vokal. Låten i seg selv er aldeles nydelig så når gutta skjerper seg kan dette bli veldig bra.

Storbritannia

Har egentlig ikke vært så stor fan av denne låten, men det skulle bare en gjennomgang av denne låten på scenen før jeg ble overbevist. Her synges det helt topp og med en vokalist som klarer meget godt å sjarmere gjennom TV-ruten kan dette bli en super-bra opplevelse for mange.

Spania

Så skal en spansk senorita få oss i fyr og flamme, men klarer hun egentlig det? Vel, mitt svar er hun bare klarer dette helt skikkelig. Det som skal være en fargerik fest blir en heller mørk og dyster og litt tam affære. Dog, de som liker pene dame-rumper får full valuta, heldigvis synger damen bra.

Tyskland

Vår tyske venn skal vel egentlig ha mest takk for oppmøtet. Han har en deilig melankolsk sang med litt 90-talls pop-musikk-vibber i seg. Der stopper det dessverre, hele fremføringen oser av mangel på tilstedeværelse, som om artisten klarer å øke intensiteten en smule på gjennomgang nummer 2. Grei vokal, det skal han ha, men han kunne brukt noen kroner på noen som ligner ett scene-kostyme.